fbpx
×

Hyr lägenhet nära Nässjös alla sjöar

Placerad på det småländska höglandet, bara 40 minuter från Jönköping är Nässjö en kommun som rymmer både stadsmiljö och lantliv, perfekt för dig som vill bo i hyresrätt och ändå leva nära naturen. Nässjö ligger bra till för både pendling och mer långväga resor, faktum är att platsen varit en viktig knutpunkt sedan det sena 1800-talet. Här finner du allt från kulturarv till framtidssatsningar och på utflyktsavstånd finns gårdsbutiker och muséer, konserter och konstupplevelser.  

Den omgivande naturen gör det enkelt att bada och sporta, förutom närheten till Vättern har du tre sjöar inne i centrala Nässjö. Kanske blir det här du hittar ditt nästa förstahandskontrakt. Är du intresserad av bandy har du hittat rätt, Nässjö är sedan länge känt för sina bandybravader. Mindre känt är kanske att orten också är en riktig bowlingstad! 

Funderar du på om det finns lediga jobb eller hur det är att driva eget företag i Nässjö? Kommunen är den största offentliga arbetsgivaren i området och för dig som är företagare finns stöd att få av Nässjö Näringsliv AB. Det internationella företaget Omexom etablerar sig i Nässjö med ett nytt kontor och utbildningsinstitut som beräknas stå klart 2024. Kommunen växer, flera nya bostadsområden är under byggnation och både kommun och näringsliv arbetar för en attraktiv arbetsmarknad.  

Stilla sjö med badplats