fbpx
×

Hyra bostad i gulliga Gullspång

På gränsen mellan Västergötland och Värmland ligger Gullspång, en före detta bruksort mitt emellan Vänern och den mindre sjön Skagern. Gullspångsälven flyter genom denna trevliga småstad och sammankopplar de två sjöarna. Närheten till vatten präglar livet här och för många av de cirka 5 000 invånarna i kommunen är fritidsaktiviteter och natur en viktig anledning att bo just här. Det smidiga pendlingsavståndet till närliggande städer som Mariestad, Kristinehamn och Karlskoga gör det enkelt att kombinera arbetsliv med ett fridfullt boende i någon av kommunens tätorter som förutom centralorten Hova är Gullspång och Otterbäcken.

Har du ett intresse för fiske, båtliv eller bara uppskattar ett bad finns mycket att hämta i denna fina lilla kommun och med närhet till såväl Göta kanal som Tivedens skogar ligger en aktiv fritid nära till hands. I kommunen finns dessutom ett stort antal fornlämningar att upptäcka. Även till vardags är livskvalitén hög i Gullspång för alla från de yngsta till de äldsta. Faktum är att både vård och omsorg och kommunens förskolor och grundskolor får mycket goda vitsord. Söker du en bostad att hyra i Gullspång kan du räkna med att hamna i en kommun där livskvalitet och trivsel står högt i kurs och där både näringsliv och föreningsliv är en del i att föra kommunen framåt.

När du hittat rätt bostad att hyra är det dags att engagera dig i din närmiljö. Många av Gullspångsborna är eldsjälar som tillsammans får saker att hända, något som både föreningslivet och den årliga riddarveckan i Hova vittnar om. I en liten kommun finns utrymme för innovation och kreativitet – vad blir ditt första projekt som boende i Gullspångs kommun?

Bänk längs promenadstråk i park