fbpx
×

Letar du ledig bostad i Finspång?

Finspångs kommun satsar stort på utveckling och har som mål att bidra till en hållbar ekonomisk, social och ekologisk tillväxt. Så det är inte konstigt att Finspång är en attraktiv plats för många som letar bostad. Med sin rika industrihistoria och företag som Siemens, Gränges och Hydro som en aktiv del av det lokala näringslivet, finns det alltid behov av arbetskraft i Finspång. Inte bara inom industrin, utan även inom andra lokala verksamheter. Dessutom ger Finspångs geografiska läge goda möjligheter för pendling vilket gör staden attraktiv oavsett om du vill bo och arbeta på samma ort eller söka lägenhet lokalt och jobba en bit bort.

Oavsett om du letar efter en ledig lägenhet i centrala Finspång eller vill bo mer naturnära, finns här ett varierat utbud av bostäder. Som nyinflyttad har du dessutom förtur till förskolan, vilket gör det extra attraktivt för unga familjer. I centrala Finspång ligger ett nybyggt vårdcenter, ett exempel på Region Östergötlands satsning på Finspång.

Med en av Sveriges sista kägelbanor, ett stort antal sjöar för bad och fiske, välskötta motionsspår och multisportarenan Arena Grosvad, finns det gott om fritidsaktiviteter att välja mellan i Finspångs kommun.

När du hittat din hyresrätt och känner för att utforska ditt nya hem, kan du börja med att ta en tur till något av de många landsbygdsområden som Finspångs kommun har att erbjuda, speciellt i kommunens norra delar.

Välkommen till Finspång, en stad där framtiden är nu!